Pagina's

woensdag 31 oktober 2012

Awards gekregen

Hallo allemaal,

Ik ben eventjes niet op blogland geweest en vandaag kom ik effe langs en zie ik dat ik deze awards heb gekregen van Carola:


Carola heel erg bedankt dat ik deze van je mocht krijgen. Ik ben er blij mee.

Aan deze awards zitten wat regeltjes:
  • bedank degene die je de awards gaf;
  • vertel wat over jezelf;
  • geef de awards door aan 3 andere bloggers;
  • laat een berichtje achter bij die gelukkige bloggers.
Het eerste puntje heb ik volgens mij net gedaan, dus nu ga ik door naar het tweede en dat is iets over mijzelf vertellen.
Nou, ik ben Ilse en van kleins af aan vond ik het altijd leuk om iets te knutselen. Toen ik eenmaal wat ouder was ben ik 3D kaarten gaan maken, wat ik nu uitgebreid heb naar scrapkaarten en andere dingen om te scrappen. Verders ben ik nu ook al 3 1/2 jaar werkzaam bij de meeste hun favoriete winkel namelijk Action. Ik heb het daar prima naar mijn zin en ja ook bij mij blijft er veel aan mijn handen plakken en zeker als je als eerste de nieuwste spulletjes in de schappen mag zetten.

Het derde puntje is de awards doorgeven aan 3 andere bloggers. Het is jammer dat het er 3 mogen zijn, want ik zou ze graag aan meerdere willen geven. Wat wordt dit lastig kiezen. De gelukkige zijn geworden Yvonne, Susanne en Marja. Ik hoop dat hun er ook blij mee zijn.

En als laatste puntje 4 en dat ga ik zometeen maar even doen.

Fijne woensdag.

Liefs,,1 opmerking:

  1. Wat lief! Dankjewel Ilse! Ik waardeer het heel erg, maar ik doe er helaas verder niets mee.. Hoop dat je dat niet erg vindt... Ik zag dat ik een paar posts heb gemist... Vind je kaartjes mooi! Vooral hieronder met de luchtballon!!
    Lieve groetjes, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen